De Kempse Hoeve B&B heeft twee kamers en zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben een eigen ingang en een eigen badkamer. Op de kamer is gratis koffie en thee. Beide kamers hebben ook een minibar en een smart TV. WIFI is gratis. Ontbijt wordt geserveerd op de kamer. Het ontbijt bevat streekproducten. De boerderij ligt aan de rand van natuurpark De Kampina, dat onderdeel uitmaakt van nationaal landschap Het Groene Woud. Vanuit je kamer kijk je naar de rand van het bos. Hier zie je regelmatig reeën langskomen. Ook de paarden en koeien die loslopen in het natuurpark komen vaak naar de rand van De Kampina. Je ziet ze ook vanaf de boerderij. Ook starten hier de verschillende wandeltochten en fietstochten.

 

De kamers van onze B&B liggen in de boerderij, maar zijn afgesloten van het woonhuis. Ze hebben een eigen entree. De boerderij ligt tegen natuurgebied De Kampina en zodra je het erf oprijdt ervaar je de serene rust. Vanuit uw kamer hoort u de vogels fluiten.

De kamers hebben een eigen ingang op de begane grond, luxe Swiss Sense tweepersoons boxspring bedden, beschikken over een TV, gratis wifi, en een minibar. Koffie en thee is gratis te gebruiken tijdens uw verblijf. Huisdieren zij niet toegestaan.

De privé badkamer heeft inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met föhn en Badjassen.

Heeft u speciale wensen ivm dieët of allergieën bespreek dan vooraf de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om bij uw verblijf een fiets of e-bike te huren. Vraag naar de mogelijkheden

 

Kamerprijzen zijn inclusief ontbijt en toeristen belasting.

Kamer 1: € 108,00

Kamer 2: € 115,00