De Kempse Hoeve B&B ligt midden in Nationaal Landschap Het Groene Woud, in de stedendriehoek 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. Hier lopen stad en land naadloos in elkaar over. Het Groene Woud is dynamisch, verrassend en dichtbij. Voor wandelingen en fietstochten ga je het bos in. Je fietst hier door het bos in 9 km naar oisterwijk. Een gezellig brabants dorp waar je heelijk een terrasje pikt of gaat winkelen. Of je fietst naar Oirschot, dit is 10 km vanaf De Kempse Hoeve. Je kan natuurlijk ook kijken in het centrum van Boxtel, hier zijn ook zeer regelmatig leuke activiteiten, bezoek De Groene Poort en ga op jacht naar dino's, of maak een tocht met de nieuwe fluisterboot. 

SLAPEN AAN DE RAND VAN DE NATUUR

Wij zijn Eelco Bakker en Trudy Rebel en wij zijn de trotse eigenaren van De Kempse Hoeve Bed & Breakfast. De droom om een bed & breakfast te beginnen in het mooie buitengebied van Boxtel, ontstond twaalf jaar geleden. Het heeft ons een aantal jaren gekost om de perfecte locatie te vinden en nu we deze gevonden hebben, zijn we na een grondige verbouwing, begonnen aan het leven van onze droom.

THUISKOMEN

Onze bed & breakfast is klaar en met genoegen ontvangen wij u als onze gast. Graag laten wij u genieten van hetgeen ons verknocht deed raken aan deze plek: de rust, de natuur en het gevoel van vrijheid. De Kempse Hoeve geeft ons een gevoel van thuiskomen en we hopen dat u dit gevoel ook gaat ervaren. Het delen van deze plek met onze gasten is dan ook onze wens. Als gastvrouw en gastheer staan wij voor u klaar en spelen wij in op uw wensen en behoeften.

Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag onze mogelijkheden.

Eelco & Trudy

Bel voor reserveringen 0638399494,

De Kempse Hoeve Bed & Breakfast is een karakteristieke en sfeervolle boerderij, bewoond door Eelco, Trudy en hun twee dochters Lynn en Lara. De boerderij is gelegen in het buitengebied van het centraal gelegen Brabantse Boxtel.
Het gezin heeft twee prachtig opgeknapte tweepersoons kamers voor u tot haar beschikking waar u heerlijk tot rust kunt komen. Vanuit uw kamer hoort u vogels fluiten en is er verder niets dan serene rust.

In en om Boxtel zijn veel eetgelegenheden in verschillende prijsklassen. Je kan ook met de fiets naar Oisterwijk of Oirschot om gezellig een terrasje te bezoeken.

Boxtel is zeer centraal gelegen tussen de steden ’s-Hertogenbosch (16 km), Tilburg (20 km) en Eindhoven (23 km). Eindhoven Airport ligt op 18 kilometer afstand, Amsterdam op 100 kilometer, Maastricht op 115 kilometer en Antwerpen op 93 kilometer afstand.
De Kempse Hoeve is daarmee de perfecte uitvalbasis voor uw zakelijke huisvesting. Bij ons kunt u in een comfortabele kamer op een uiterst rustige plek ontspannen.

 

 

De Kempse Hoeve heeft een perfecte ligging voor liefhebbers van winkelen en gezellige terrasjes. Het pittoreske dorp Oisterwijk ligt op slechts 9 kilometer afstand. Het is prima te voet, per fiets of auto bereikbaar en biedt een grote verscheidenheid aan winkels in het prachtige en sfeervolle centrum. Er zijn veel zelfstandige ondernemers die zaken met een eigen gezicht hebben, waardoor Oisterwijk zich onderscheidt van andere dorpen in de omgeving. Maar ook de landelijke winkelketens weten het dorp te vinden.

19 01 2020schaapjes19 01 2020bertie