De Kempse Hoeve Bed & Breakfast is een karakteristieke en sfeervolle boerderij, bewoond door Eelco, Trudy en hun twee dochters Lynn en Lara. De boerderij is gelegen in het buitengebied van het centraal gelegen Brabantse Boxtel.
Het gezin heeft twee prachtig opgeknapte tweepersoons kamers voor u tot haar beschikking waar u heerlijk tot rust kunt komen. Vanuit uw kamer hoort u vogels fluiten en is er verder niets dan serene rust.

Boxtel is zeer centraal gelegen tussen de steden ’s-Hertogenbosch (16 km), Tilburg (20 km) en Eindhoven (23 km). Eindhoven Airport ligt op 18 kilometer afstand, Amsterdam op 100 kilometer, Maastricht op 115 kilometer en Antwerpen op 93 kilometer afstand.
De Kempse Hoeve is daarmee de perfecte uitvalbasis voor uw zakelijke huisvesting. Bij ons kunt u in een comfortabele kamer op een uiterst rustige plek ontspannen.

 

 

Met natuurgebied De Kampina letterlijk in de achtertuin heeft u een directe mogelijkheid de bossen in te lopen of te fietsen. Laat u verrassen door het afwisselende landschap in dit Brabantse natuurgebied. Geniet van het uitzicht over de vele vennen en kleurrijke heidevelden.
De kampina, is onderdeel van het Het Groene Woud. Dit natuurgebied kent een kern van 7.500 hectare aan natuur bestaande uit bossen, moerassen, heide en agrarisch populierenlandschap. De overheid riep het gebied in 2005 uit tot Nationaal Landschap.
Het Groene Woud bestaat uit een dekzandgebied waar van noord naar zuid de beekdalen van de Dommel, de Beerze, de Reusel en een deel van de Aa doorheen lopen. Meerdere natuurgebieden vormen samen de natuurkern van Het Groene Woud. In ieder gebied zijn bijzondere dingen te ontdekken en te ondernemen!

 

De Kempse Hoeve heeft een perfecte ligging voor liefhebbers van winkelen en gezellige terrasjes. Het pittoreske dorp Oisterwijk ligt op slechts 9 kilometer afstand. Het is prima te voet, per fiets of auto bereikbaar en biedt een grote verscheidenheid aan winkels in het prachtige en sfeervolle centrum. Er zijn veel zelfstandige ondernemers die zaken met een eigen gezicht hebben, waardoor Oisterwijk zich onderscheidt van andere dorpen in de omgeving. Maar ook de landelijke winkelketens weten het dorp te vinden.

In en om Boxtel zijn veel eetgelegenheden in verschillende prijsklassen. Je kan ook met de fiets naar Oisterwijk of Oirschot om gezellig een terrasje te bezoeken.